Gratis sommaraktiviteter i Vasastan vecka 32

Ännu en vecka där Vasaparken anordnar gratis barnaktiviteter i Vasastan. Vecka 32 erbjuds följande aktiviteter.

Måndag 7/8: Bowling. Samling i Vasaparken 13:00.

Tisdag 8/8: Cup cake skapande. Samling i Vasaparken 13:30. Först till kvarn eftersom det är begränsade platser.

Onsdag 9/8: Bounce! Samling i Vasaparken 13:00. Först till kvarn eftersom det är begränsade platser.

Torsdag 10/8: Bio. Samling i Vasaparken 12:30.

Fredag 11/8: Bada borg. Hel dag, samling i Vasaparken 08:15. Först till kvarn eftersom det är begränsade platser.

Sprid glädjen till andra barnfamiljer och ha kul tillsammans, tagga dem i kommentaren!

Alla barn mellan 10 och 15 år är välkomna på Vasaparkens aktiviteter. För att barnen ska delta ska du som förälder lämna in ett intyg. Du kan hämta intyget i Vasaparkens parklek. Lämna sedan intyget till någon av fritidsledarna på plats. Sedan är de bara att följa med på alla roliga aktiviteter som anordnas! Alla deras aktiviteter är gratis men vissa har ett begränsat antal platser, då är det först till kvarn som gäller.

Läs mer här!

Vi rekommenderar följande aktiviteter

Är du redo för en middagsupplevelse utöver det vanliga? Stå öga mot öga med prehistoriska dinosaurier och lyssna till rytande ljud. Kreativa meny med farligt god mat för hela familjen tex Megasaurus-stek och oemotståndliga vulkandesserter av choklad.

Nöjespark

Junibacken

Junibacken är ett barnkulturhus med hjärtat i boken. Med utställningar och teaterföreställningar som bygger på verk av Nordens allra främsta barnboksförfattare vill vi uppmuntra kreativitet och fantasi – och visa vägen till magin mellan sidorna.

Museum & Kultur

Nordiska Museet

På Alfons Åbergs Kulturhus finns höghuset som Alfons bor i, vardagsrummet, läskiga monstret, helikoptern och förstås Milla, Mållgan och farmor. Här kan nyfikna barn leka, busa, klättra och upptäcka i ett hus fullt med finurliga saker. Varje dag erbjuds barnteater och programinslag som läsning, dans, matte, NO och mycket mer.

På Universeum är varje dag ett äventyr. I det stora huset mitt i Göteborg finns djur, natur, teknik och massor av experiment. På en och samma dag kan du möta apor och sengångare, resa ut i rymden, dyka ner i världshavens djup och vandra genom den svenska vildmarken. Välkommen till Nordens största science center!

Nöjespark

Liseberg

Liseberg är en riktig publikmagnet i Göteborg och hela familjen kan ha roligt här. Det finns karuseller och annat skojigt för alla, både för de riktigt små och lite större barnen upp till de fullständigt orädda tonåringarna. Det finns även massor av utmaningar för oss halvmodiga föräldrar.

Vi har en lekfull och härlig miljö på The Little Gym i Malmö, men vi har också ett seriöst mål. Därför använder vi vår egenutvecklade filosofi – tredimensionellt lärande – där fysisk aktivitet är ledstjärnan för hela barnets utveckling.

Djur

Skansen

Välkommen till djurparken! Här träffar du vilda nordiska djur, lantraser och även en hel del exotiska djur. Lill-Skansen är vår djurpark för de allra minsta.
Aktuellt just nu är julmarknaden