Med nöje i fokus

Kom i kontakt med oss

Familjeaktiviteter ska vara roligt och enkelt

Vi på KidzAdvizor tycker det är viktigt att familjer hittar rätt aktiviteter som både är spännande och roliga för barnen. Det är inte alltid lätt att hitta smultronställen där man befinner sig. Men vi är ute för att hitta och tipsa om aktiviteter som finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och alla andra orter i Sverige.

Vi hjälper till att planera aktiviteterna från början till slut, oavsett väder och tid på året. Hos oss hittar ni nöjen för barn i alla åldrar och vi erbjuder ett stort utbud av badstränder, utflykter, familjenöjen och aktiviteter inför er semester.

Hitta roliga aktiviteter inför helgen, när skolan har stängt eller under sommarlov och vinterlov. Här finns aktiviteter som passar barnfamiljer i alla åldrar.

Vi tipsar om de bästa ställena

Varje vecka håller vi utskick efter nya saker man kan göra med familjen. På vår blogg hittar du allt från tips på resmål och attraktioner till recensioner och tävlingar. Så skriv upp dig på vårt nyhetsbrev eller följ oss på sociala medier för att inte missa de familjenöjen för dig.